Biovitalis hranjivo ulje protiv strija 100ml

Biovitalis hranjivo ulje protiv strija 100ml

Proizvođač: Biovitalis

€ 12,99

Suho brzoupijajuće ulje za veću elastičnost kože

Sprječava nastanak strija i uspješno tretira već nastale strije smanjujući njihovu vidljivost

Uslijed ubrzanog rastezanja kože često dolazi do oštećenja vezivnog tkiva u koži što rezultira nastankom strija, ružičastih linija na površini kože.

Moćna kombinacija hladno tiještenih ulja i biljnih macerata, koji se nalaze u ovom ulju, sprječava nastanak strija na dijelovima tijela na kojima se koža ubrzano rasteže. Također ublažava već nastale strije te smanjuje njihovu vidljivost i izraženost.

Idealno za intenzivnu njegu kože izložene naglom rastezanju uslijed trudnoće, dojenja ili ubrzanog rasta u pubertetu. Ovo učinkovito ulje dubinski hrani i hidratizira kožu, te poboljšava njezinu elastičnost i tonus, zbog čega je koža podatnija i ujednačeno se rasteže.  

Iz prirode su odabrane samo najkvalitetnije esencije za jedinstvenu i uspješnu formulaciju: sacha inchi, divlja ruža, pamuk, jojoba, grožđe, smilje, vanilija, vitamin E.

0% konzervansa, silikona i parafinskog ulja

Nježno nanijeti na čistu i suhu kožu, na dijelove tijela sklone nastanku strija (trbuh, stražnjica, bedra, bokovi, grudi). Za svakodnevnu njegu, ujutro i navečer. Kod primjene u trudnoći, preporuča se koristiti od početka trudnoće na područjima trbuha, stražnjice, bedrima, bokovima i grudima.

Za vrijeme dojenja preporuča se svakodnevna primjena na grudima. Ulje je potrebno ukloniti s područja bradavica prije podoja. 

Prikladno za primjenu i kod djece u pubertetu.

 

U prevenciji i tretmanu strija vrlo je važna redovitost primjene kozmetičkih proizvoda čija je funkcija sprječavanje strija ili smanjenje vidljivosti postojećih strija. Neophodno je svakodnevno, najmanje dva puta dnevno, tretirati ciljana područja.

Šifra artikla: 0100011124 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,10 l

Jedinična cijena: € 129,90 / l


Kategorije: Celulit, strije i mršavljenje, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.