Elancyl My Coach! 200ml

Elancyl My Coach! 200ml

Proizvođač: Elancyl

€ 45,12

ELANCYL MY COACH! inovativni je anticelulitni proizvod nastao kao rezultat desetogodišnjeg znanstvenog istraživanja. Donosi revoluciju u borbi protiv celulita jer ima 3D djelovanje te djeluje na 3 faktora odgovorna za celulit:

  • na lipolitike koji sprječavaju skladištenje i oslobađaju masnoće
  • na aktivatore cirkulacije, drenažne tvari
  • na sredstva za lokalno restrukturiranje i učvršćivanje

Zaglađuje nepravilosti, tonira i drenira.

Za svaki vaš mali svakodnevni trud MY COACH! vas nagrađuje zaglađivanjem neravnina na koži čak do 60% u 28 dana. Svakodnevnom tjelesnom aktivnošću i masažom učinak proizvoda može se povećati i do 4 puta!

MY COACH! je prvi proizvod branda Elancyl koji sadrži 89 % sastojaka prirodnoga podrijetla. Za sagorijevanje masti u masnim stanicama i trošenje zaliha stanica zaslužna je mikroalga Tisochrysis Lutea. Kofein potiče eliminaciju masnoća, dok bršljan ubrzava fiziološku detoksikaciju.

Aktivni sastojci: mikoralga Tisochrysis Lute, bršljan

Pakiranje: 200 ml

Način primjene: Nanijeti jednom dnevno, masirati 1 minutu i zatim se odjenuti. Upotreba proizvoda povezana je s masažom.

Upozorenje: Izbjegavati dodir s očima. Ne primjenjivati na nadraženoj koži.

Šifra artikla: 0100005751 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 225,60 / l


Kategorije: Celulit, strije i mršavljenje, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.