Biovitalis koncentrirana gel krema protiv celulita 150ml

Biovitalis koncentrirana gel krema protiv celulita 150ml

Proizvođač: Biovitalis

€ 16,99

Zaglađuje i učvršćuje kožu sklonu celulitu

Moćni aktivni sastojci smanjuju masne jastučiće i kožu čine čvrstom i glatkom.

Primjena Koncentrirane gel kreme protiv celulita predstavlja intenzivni tretman kože zahvaćene celulitom, smanjujući njegovu vidljivost.

Moćni aktivni sastojci (kofein, guarana, gotu kola, grejp) smanjuju neugledne masne jastučiće i kožu čine čvrstom i glatkom. Formulacija je prilagođena drenirajućoj masaži, pri čemu kožu ne ostavlja masnom niti ljepljivom. Ugodan osjećaj hlađenja koji ostaje nakon primjene potvrđuje uspješnost tretmana u oblikovanju tijela.

KAKO OVAJ PROIZVOD DJELUJE NA CELULIT?

Celulit nastaje zbog slabije cirkulacije i nakupljanja masti u stanicama, a manifestira se neravnim izgledom kože poput narančine kore. Tvari koje pospješuju cirkulaciju, sprečavaju nakupljanje masti i uništavaju masne stanice (lipoliza) učinkovite su u suzbijanju celulita. Kao najučinkovitije tvari ističu se kofein, guarana, gotu kola i grejp, a upravo su to vodeći aktivni sastojci Koncentrirane gel kreme protiv celulita.

100% sastojaka odgovara standardima prirodne kozmetike

0% parabena, silikona i parafinskog ulja

Nanijeti na dijelove tijela zahvaćene celulitom i kružnim pokretima masirati nekoliko minuta radi pospješivanja djelovanja. Za maksimalni učinak važno je primjenjivati svakodnevno, ujutro i navečer. Ne preporučuje se korištenje za vrijeme trudnoće i dojenja.

Za vrijeme tretiranja celulita preporučuje se piti povećane količine vode.

Koncentrirana gel krema protiv celulita može se kombinirati s Učvršćujućim uljem protiv celulita. Preporučujemo na kožu najprije umasirati ulje, a potom nanijeti gel kremu. 

Šifra artikla: 0100011121 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 113,27 / l


Kategorije: Celulit, strije i mršavljenje, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.